Beograd

Ponovo sam se probudio u 7 nakon nekoliko sati sna, ali za doručkom sam bio prvi. Okupili smo se i razgovarali o planovima za taj dan. Odlučio sam se za solo dan i posjetu prijatelja iz Beograda.

Drugi su otišli na stadion, cijela tura, obišli grad, uživali u obroku na Skadarliji, a nakon odmora našli smo se u piceriji Tutto Bene na večeri.

Beograd 1

Odmorim, prošetami pojedem zeljanicu u Fofi 210 din. Kasnije sam se u Rob Roy sreo sa Igorom i Dankom. Lepo smo razgovarali i kasnije su me odveli u Galeriju. Tamo nađem Olju na izlazu C2 i odlazim do Pupin bara na piće. Imali smo puno toga da nadoknadimo jer se nismo vidjeli 15 godina. Sljedeće su bile Ana i Guta. Pokupili su me u tržnom centru i odvezli smo se do Brodića, alternativnog bara na splavu koji je nudio finu IPA i pizzu.

Vratio sam se u hotel i našao suputnike u pizzeriji Tutto Bene, tamo sam naručio solidnu pizzu. Posle večere otišao sam taksijem 400 dinara do Tempermanta(restoran/bar/klub) u Beton hali da se nađem sa Matejom i njenim prijateljima. Lokal je pun jakih momaka i lepih žena. Mnogo ljudi u malom prostoru zanimljiva scena, živa muzika, šov s violinom. U 21h su večerali, u 22h je počela živa muzika, a pola sata kasnije svi su đuskali. Popio sam nešto bjelog vina i rakiju, 100 €.

Beograd 2

Oko 3h sam krenuo prema hotelu i naletio na klub Gajba koji je bio otvoren do 7 kada sam konačno stigao kući. Ovdje je bilo još gora gužva. Različita muzika na 4 sprata. Upoznao neke domaće, Čehe, ljude iz Hrvatske i Slovenije.

You may also like...

1 Response

  1. 04/03/2022

    […] 3. dan prijatelju u Beogradu […]