Beograd 22

Po nekaj urah spanja sem se spet zbudil ob 7. in na zajtrku sem bil prvi. Zbrali smo se in se pogovarjali o načrtih za ta dan. Odločil sem se za solo dan in obisk prijateljev iz Beograda.

Drugi so šli na stadion, opravili cel ogled, šli po mestu, uživali v obroku na Skadarliji, po počitku pa smo se dobili v piceriji Tutto Bene na večerji.

Beograd 22 1

Odpočil sem se, in šel na pito s špinačo do Fofa 210 RSD. Kasneje sem se v Rob Roy srečal z Igorjem in Dankom. Lepo smo poklepetali in kasneje so me odpeljali v nakupovalno središče Galerija. Pri izhodu C2 se srečam z Oljo in grem k Pupinu na pijačo. Morala sva veliko nadoknaditi, saj se nisva videli 15 let. Naslednja sta bila Ana in Guta. Pobrali so me v nakupovalnem središču in odpeljali smo se do Brodića, alternativnega bara na splavu, ki je ponujal dobro IPA in pico.

Vrnil sem se v hotel in srečal sopotnike v piceriji Tutto Bene, tam sem jedel solidno pico. Po večerji sem se s taksijem 400 RSD odpeljal do Tempermanta (restavracija/bar/klub) v Beton hali, da bi se srečal z Matejo in njenimi prijatelji. Bilo je polno močnih fantov in lepih žensk. Natlačeni v majhnem prostoru, zanimiva scena, živa glasba, predstava. Ob 21h so jedli večerjo, ob 22h se je začela živa glasba in pol ure kasneje smo vsi plesali (đuskanje). Spil sem nekaj belega vina in rakije, 100 €.

Beograd 22 2

Okoli 3h sem šel proti hotelu in naletel na klub Gajba, ki je bil odprt do 7. ure, ko sem končno prispel domov. Tukaj je bilo še hujša gneča. Različna glasba v 4 nadstropjih. Spoznal nekaj domačinov, Čehov, ljudi iz Hrvaške in Slovenije.

You may also like...